Jogi nyilatkozat - Egerszegi Ügyvédi Iroda
Egerszegi Ügyvédi Iroda
Egerszegi Ügyvédi Iroda
HU
EN
DE
PO
egerszegi@egerszegi.com
HUNGARY 1054 Budapest, Hold utca 6. II/6.
+36 (1) 311 1931, +36 30 291 75 00
bemutatkozás
kapcsolat
munkatársaink
szakterületeink
nemzetközi együttműködés
Képek az irodáról
GY.I.K.
Hírek


TELJES NÉZET

HU
EN
DE
PO

Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamaránál nyilvántartásba vett Egerszegi Ügyvédi Iroda (1054 Budapest, Hold utca 6. II./6.) tartja fent és üzemelteti az ügyvédekre vonatkozó magyar jogszabályok és belső szabályzatok szerint. A szabályzatok a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján (www.magyarugyvedikamara.hu) megtalálhatók.

A honlap vagy bármely oldalának megnyitása az alábbi nyilatkozatban foglaltak elfogadását jelenti.

A honlap az Egerszegi Ügyvédi Iroda tulajdona. A honlap tartalma - minden szöveg, kép, logo, grafika, kompozíció és programozás - az Egerszegi Ügyvédi Iroda szellemi terméke, amely szerzői jogi, valamint a szellemi alkotásokra vonatkozó jogi védelem alatt áll. A honlap szöveges, illetve képi tartalmának vagy a tartalom bármely részének felhasználásához (átdolgozásához, terjesztéséhez, nyilvános bemutatásához, más szellemi alkotásba történő beépítéséhez stb.) az Egerszegi Ügyvédi Iroda előzetes írásbeli engedélye szükséges. A honlap másolása, illetve teljes vagy részbeni tárolása, reprodukálása, egyes elemeinek, grafikai megoldásainak, szöveges tartalmainak más honlapba történő beépítése, elektronikus, papíralapú vagy bármilyen más módon történő publikálása tilos!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlap vagy egyes részeinek jogosulatlan felhasználása esetén érintett oldalanként, a jogtalan használat minden megkezdett hete után  100.000.- Ft+ÁFA összegű kötbért köteles megfizetni az Egerszegi Ügyvédi Iroda részére! A jogosulatlan felhasználás tényének bizonyítása közokiratnak minősülő közjegyzői internetes tartalomtanúsítás igénybevételével történik. A kötbér összegét a tartalomtanúsítást követően kiszámlázzuk a jogosulatlan felhasználó részére. A kötbéren túl a jogosulatlan felhasználásból eredő esetleges kárainkat is érvényesítjük! A jelen honlap vagy bármely oldalának megnyitása a kötbér írásban történt, a Polgári Törvénykönyv 6:186. § (2) bekezdése szerinti kikötését és annak elfogadását jelenti!

A honlapon megjelenő információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek jogi vagy egyéb tanácsadásnak. A honlapon található bármely információ nem használható jogi tanács vagy vélemény helyettesítéseként, az információ közzététele nem keletkeztet ügyvéd-ügyfél jogviszonyt a látogató és az Egerszegi Ügyvédi Iroda között. Az ügyvédi megbízás minden esetben egyedi megállapodás alapján jön létre, a honlap tartalma sem részben, sem egészben nem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának. Bármilyen e-mail fogadása az Egerszegi Ügyvédi Iroda által nem keletkezteti jogi szolgáltatásra vonatkozó megbízás elfogadását írásbeli megállapodás vagy megbízás nélkül. Írásbeli megállapodás vagy megbízás hiányában az Egerszegi Ügyvédi Iroda nem kezel bizalmas információként semmilyen e-mailben érkezett információt. Az e-mail útján történő kapcsolatfelvétel nem konkrét jogi problémák kezelését szolgálja, hanem a személyes konzultációt készíti elő. 

Az Egerszegi Ügyvédi Iroda kifejezetten kizár minden, a honlap használatából eredő felelősséget. Az Egerszegi Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a honlap esetleges tartalmi hibáiból, időszerűtlenségéből, pontatlanságából, elírásokból és technikai jellegű problémákból, valamint az ezekre történő hagyatkozásból eredő esetleges károkért. Az Egerszegi Ügyvédi Iroda érvényes írásbeli megállapodás vagy megbízás hiányában kizárja továbbá az e-mail útján történő kapcsolatfelvételből, illetve az annak elmaradásából eredő felelősséget.

Az Egerszegi Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot a honlap tartalmának részben vagy egészben, bármikor történő megváltoztására.

Minden jog fenntartva!

MOBIL NÉZET

Egerszegi Ügyvédi Iroda

Környezetvédelmi ügyvéd

Kereskedelmi jog

Ingatlanjog

Környezetvédelmi jog

Ügyvédi iroda
Kereskedelmi jog

Környezetvédelmi bírság